Voor particulieren

Alles draait om JOU.

Voorbij aan twijfels, angsten & onzekerheid. Wel je plek innemen achter het stuur van je leven & je business.

Psychosociale therapie voor hardwerkende professionals, millenials en ambitieuze zzp’ers

Van twijfel, angst, onzekerheid, vermoeidheid, slecht werk-prive balans, even de weg kwijt, altijd je best doen, maar nooit goed genoeg zijn?

Naar gezond, zelfverzekerd, bewust, energiek en meer plezier uit je werk, gezin, relaties en leven halen? 1-1 psychosociale therapie en coaching leert je nieuwe skills om met uitdagingen om te gaan en brengt je weer terug bij jezelf.

Je hebt een stem en een eigen visie. Waar anderen zich laten meewaaien door de wind of rondgereden worden op de backseat, zit jij liever achter het stuur.

Je zit vol ideeën en je wilt er voor gaan. Je eigen plek innemen en ook je stempel drukken op het geheel. Je hebt niets met regels en hokjes en het liefst onderneem je en leef je op jouw eigen voorwaarden.

Lastige keuzes maken hoort erbij en dat weet je. Maar je vindt het nog belangrijker om te kiezen voor wat echt bij je past. In jou schuilt een diep verlangen. En waar anderen hun leven ‘opofferen’ voor de verwachtingen van anderen, voel jij diep van binnen dat er meer voor jou in zit. Je wilt iets achterlaten en betekenis geven aan je grote levensreis, voor jezelf en voor anderen.

Soms wordt je afgeleid door de meningen van buitenaf en van ‘hoe het hoort’, maar uiteindelijk ben je bereid om jouw eigen regels op te stellen en deze na te leven.

Het ‘moeten’ is voor jou nog wel een dingetje, maar je wilt juist meer loslaten, meer rust ervaren en erop vertrouwen dat dit ook de gewenste resultaten oplevert. ‘De groeten met moeten.’ mag je meer omarmen, zodat je vanuit flow creëert en op de natuurlijke golven beweegt van het leven.

De uitdagingen ga je moedig aan en de tegenslagen zie jij als een onlosmakelijk onderdeel richting jouw doelen. Deze energie zet jij in als brandstof om jouw ideale wereld te creëren.

Als levensgenieter wil je jouw grenzen bewaken en mogen jouw gezondheid en plezier niet ten koste gaan van jouw succes en ambitie. Je verlangt naar een leven in vrijheid – mentaal, emotioneel en financieel, terwijl je professioneel/businesswise groeit en je je passies leeft.

Samen creëeren we transformaties gedreven vanuit jouw authentieke zelf en gevoed door nieuwe skills en veerkracht. 

It’s like Kristina is born knowledgeable. She simply manages to understand the soul of the situation with ease. She listens, understands and asks the right questions. Kristina unravels every detail and looks at the story from different unexpected angles, and gives constructive criticism in plain text. Her positive attitude inspires me with courage, strength and hope that the choice is in my hands and that everything is fine. At the same time she is giving me clear indications of what I can change or try differently. She skillfully bases her opinion on spiritual and scientific principles. What I also love about Kristina is her amazing sense of humor. Her laughter is contagious. She is also interested in dreams and the meaning of dreams. Her follow up calls to check how I am make me feel safe and that I can count on her. 

– B. Kopsky – 

Deze resultaten kun je verwachten:

✓ Niet-werkende patronen, overlevings- en copingsmechanismen doorbreken en nieuwe coping leren 

✓ Durven om keuzes maken gedreven vanuit werkbaar gedrag

✓ Leren omgaan met negatieven gedachten 

✓ Gezonde manieren leren om om te gaan met jouw emoties (ook woede en boosheid)

✓ Grenzen aangeven en Nee leren zeggen op je eigen manier

✓ Minder dragen voor anderen, verantwoordelijkheid nemen enkel voor de zaken waar je invloed op hebt

✓ Ontdekken wat jouw dient en niet meer leven naar de verwachtingen van je ouders, partners of van je omgeving

✓ Ontekken en verbinden met wie je bent en waar je voor staat

Durven te vertrouwen op jezelf

Minder jezelf onderschatten en wel continue op waarde schatten.

Minder pleasen en meer plezier.

Minder doing en meer being.

Loslaten van ‘hoe het hoort’ en volgens het boekje doen en zelf de regels schrijven.

✓ Bewezen tools leren om om te gaan met stress, je energie te managen om de dingen te doen die jij belangrijk vindt, terwijl je naar je lichaam luistert

✓ Doelen duidelijk vorm geven en expressie geven aan verlangens die verborgen zijn geweest

Ondernemen op de manieren die bij jou passsen

Werkwijze en wat je kunt verwachten

Je vult hier je naam, telefoonnummer, email in om een afspraak in te plannen voor een discovery call (kennismaking). Je beschrijft kort je hulpvraag. Je ontvangt binnen 24 uur van mij een reactie. Ik bel jou op je 06 en in dit gesprek checken we of we een match zijn, wat jouw wensen en behoeften zijn en of ik de juiste therapeut ben voor jou.

 

We maken samen kennis. Ik vertel je over mijn werkwijze en mezelf, jij vertelt over jou en je hulpvraag. We checken samen of er een klik is. Ik adviseer je hoeveel sessies ik denk dat er nodig zijn en welke combinatie van begeleiding geschikt is om jou zo optimaal mogelijk te ondersteunen in je proces.  Je besluit of we samen doorgaan.

 

We starten met een uitgebreide intake. Ik verken je hulpvraag en je wensen. We stellen doelen. We maken een persoonlijk plan en stellen de frenquenties van de sessies vast. Tussen de sessies krijg je opdrachten in verschillende vormen. We reflecteren hoe het gaat en waar we zonodig mogen bijsturen.

 

 

5 dagen per week (ma-vr) kun je mij bereiken op Whatsapp en e-mail met je vragen tussen de sessies door. Je hebt dus altijd iets en iemand om op terug te vallen als het nodig is. We zorgen samen ook tussen de sessies door dat jij on track blijft en ik motiveer je, stimuleer je en hou je een friendly spiegel voor en geef je soms een iets stevigere schop onder de kont 😉
Na het traject sluiten we af met een reflectie op je doelen. We kijken terug en reflecteren op waar je nu staat. Je krijgt tips en adviezen voor de toekomst. We bekijken of het nodig is om je sessies te verlengen en wat je nog meer nodig hebt.

 

Wat is mijn werkwijze?

Voor mij staat de mens in haar of zijn geheel centraal.
Ik werk transdiagnostisch en holistisch. Dat houdt in dat ik over een diagnose heen kijk en jou centraal stel met al je lichamelijke en mentale ervaringen, emoties, gevoelens en gedrag dat daaruit voortvloeit.
In de sessies kun je inzichtgevende gesprekken verwachten, maar mijn werkwijze is vooral ervaringsgericht – veel oefenen, praktisch zelf ervaren en daarin zoveel mogelijk leren vertrouwen op je zelf en door jezelf gelegde verbanden.
In mijn sessies staan veiligheid, discretie en openheid voorop, waar tegenstellingen worden omarmd. Er is alle ruimte voor speelsheid en luchtigheid, hooggevoeligheidintuitie en spiritualiteit. Tegelijkertijd werk ik zeer gegrond, tot de kern, overzichtelijk en actiegericht en indien nodig – confronterend. Leidend in mijn aanpak zijn wetenschappelijk bewezen therapievormen (en methoden uit de derde generatie cognitieve gedragstherapie), zoals Acceptance & Commitment Therapie (ACT), maar ook schematherapie, EMDR, Integrated Behavioral Couple Therapy (IBCT), Voice Dialogue (delen van het Zelf), innerlijk kind werk, Method of Levels (MOL), Rationeel Emotieve Therapie (RET), positieve psychologie, Mindfulness en Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) en oplossingsgerichte therapie. Daarnaast pas ik lichaamsgerichte therapievormen toe als ademwerk en transformational breathwork (verbonden adem).

Say no more. I'm in!

Plan je kick-off call

De volgende thema’s komen aan bod

Patronen & Overtuigingen

Zelfvertrouwen

Bewustzijn

Durf & Acties

Denken & Voelen

Verleden, heden & toekomst

FAQ

Is 1-1 werken met jou geschikt voor mij? +

1-1 werken met mij is voor jou geschikt als je door heftige life events heen gaan waar je persoonlijke begeleiding bij nodig hebt, als je voelt dat je op een keerpunt in je leven staat en toe bent aan transformatie of als je meer in je eigen energie wilt komen, patronen wilt doorbreken die je niet meer dienen of in het algemeen wilt werken aan je bewustzijn groei als iemand die meer vanuit eigen kracht en vanuit de Ziel wilt leven en ondernemen.

Een 1-1 traject is ook voor jou als ondernemende changemaker, werkzaam in loondienst of als zzp’er/met een eigen bedrijf je wilt je dromen en doelen naar next level kickstarten aligned met je ZELF.

Wat is jouw werkwijze? +

Een 1-1 traject is intensief en persoonlijk. Ik werk niet met een online omgeving, werkboeken of one size fits all en dit doe ik bewust. Ik speel in op jou en wat jij op een bepaald moment het meeste nodig hebt.

Mijn aanpak kent 3 pijlers:

 

Bewustzijn

Het onbewuste bewust maken. Daar zit jouw goud – het is de basis in jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de driver voor groei in jouw loopbaan, business en keuzes.

We nemen voor 99% beslissingen op basis van onbewuste patronen, conditioneringen en overtuigingen en slechts met een klein gedeelte van ons bewuste brein. En dat laatste zorgt er vaak voor dat we op een automatische piloot denken, werken, beslissingen nemen en doen.

Ik streef naar een balans tussen hart en hoofd, jouw ratio en jouw hart, simpelweg omdat zij beiden een functie hebben in jouw leven.

Ik leer je om deze onbewuste processen bewust in te zetten voor het bereiken van jouw persoonlijke en business doelen. Een groei in bewustzijn is groei op alle vlakken.

Door middel van wetenschappelijk bewezen technieken uit de Acceptance & Commitment therapy (her)programmeren we bestaande patronen en overtuigingen en leggen we nieuwe verbindingen aan in je hersenen.

 

Patronen doorbreken en emoties de ruimte geven

Zonder jezelf op de 1e plaats te zetten, zonder je grenzen te kunnen aangeven, rondlopend met trauma’s en gebeurtenissen uit je verleden die onderdrukt worden, niet worden gezien, geen ruimte krijgen, opgeslagen verdriet, stress en andere emoties in je lichaam die geen uiting kunnen vinden, mis jij de veerkracht, (manifestatie)kracht, energie en wil om voor de doelen te gaan die jij voor ogen hebt, om te transformeren, om het leven voor jezelf te creëren waar je zo naar verlangt.

Heling gebeurt op meerdere niveau’s. Mijn visie is daarop holistisch en ik werk op alle niveau’s – mentaal, emotioneel, fysiek, energetisch en spiritueel.

Door coaching met therapie te combineren, gebruik makend van een scala aan wetenschappelijk bewezen tools – van Acceptance & Commitment therapy (ACT), schematherapie, EMDR, Positieve Psychologie, Voice Dialogue, Mindfulness, Compassionate Inquiry, Cognitieve Gedragstherapie (GCT), RET, coaching tools, ademwerk en het inzetten van beweging en de natuurlijke elementen via surfen als sport.

 

Inzicht in wie jij echt bent 

Ik zet mij in voor het verbinden van jou met wie jij echt bent en niet met wie jij ‘denkt’ te moeten zijn. Oprecht, kwetsbaar en real. Als je weet wie jij bent en waar je voor staat kun je pas bewuste keuzes maken in je leven. Ontbreekt deze zelfkennis of durf je jezelf niet echt te zien, dan wordt je geleefd, overkomt het leven je en geef je het stuur weg aan een versie van jezelf die anderen, sociale standaarden en jouw omgeving hebben gecreëerd. Terwijl je dit leven hebt, een geschenk, om juist jezelf te laten zien. Om je kennis, vaardigheden en licht te delen en te verspreiden met de rest van de wereld. Dit gaat terug naar jouw kern. Niet enkel wie jij wilt zijn, maar ook wie je daadwerkelijk bent. Wat jou gevormd heeft, wat jouw opvattingen zijn, wat jij in huis hebt om te geven aan anderen, de voetdruk die jij achterlaat als jij er niet meer bent. En in de tussentijd – de stappen die jij nog gaat zetten en de keuzes die jij gaat maken, zowel in life als in je werk en je business en in je relaties, vriendschappen en verbinding met anderen. Vertrouwen vergroten in jezelf en je eigen kunnen, zodat je minder wordt beïnvloedt door meningen van anderen, de sociale druk van buitenaf of de prestatiemaatschappij  waarin we leven. Zodat je juist kiest voor datgene waar jij ECHT achter staat.

 

Als mijn werkwijze je aanspreekt, vul het formulier in en plan een vrijblijvende call in. 

Wat onderscheidt jou van andere coaches en therapeuten? +

Ik werk voornamelijk met de changemakers van onze tijd, de ambitieuze Gen Z en Millenials, die zichzelf veel regels opleggen en bezwijken door de verwachtingen van anderen en de prestatiemaatschappij en hun eigen perfectionisme. Maar ook die last hebben van angsten (incl. faalangst), stress, depressie, verlies & rouw, laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen, en de zelf uitgeroepen ‘self-help junkies’ die geloven dat ze ergens onderweg gebroken zijn en ‘gefixt’ moeten worden.

Met mij aan de slag gaan is geen 9 tot 5 werk en mijn ‘openingstijden’ zijn fysiek, emotioneel en energetisch ruim. Ik ben een laatste generatie ondernemer – online en digitaal, met een afkeer voor wachttijden, traditionele methodes en denken en doen binnen bestaande hokjes. Klinkt dat als muziek in je oren? Dan is de kans groot dat je op de juiste plek bent bij mij en dat we samen heel ver komen. Wel op een gezonde manier, one breath at a time. 😊

Met jou aan de slag gaan is voor mij een commitment en het is belangrijk dat je je op je gemak voelt bij mij en dat we elkaar kunnen vertrouwen. Mijn coaching en therapie is confronterend maar respectvol en niets wat je vertelt is voor mij te gek. Gelijkwaardigheid en veiligheid vind ik erg belangrijk, net als jouw inzet en openheid om het beste voor jezelf eruit te halen. Mijn aanpak is gegrond en gebaseerd op wetenschappelijk bewezen technieken en tegelijkertijd afgestemd intuïtief, gevoelsmatig en energetisch. Dat is een combinatie van wetenschap en spiritualiteit – met beide benen op aarde en met een open hart.

En Businesswise?

Ik voel me thuis is creatief concepten, voorstellen uitwerken, projecten runnen, initiatieven opzetten, strategieën vorm geven, klanten adviseren. Dit deed ik tijdens mijn loopbaan voor corporates in loondienst en voor voor de senior managers en voor het management board. In functies van en in samenwerkingen met legal, consultants, data science, innovation, risk, strategen en communicatie adviseurs. Kortom, ik begrijp waar jij als Gen Z of Millenial tegen aan loopt en ik heb veel praktische ervaring. Maar mijn meeste energie haal ik uit jou in je kracht zetten. Zo werk ik ook constant aan mijn mindset, het vergroten van mijn bewustzijn en het bewaken van mijn grenzen zodat ik sneller vooruit kan en de nodige stappen kan blijven zetten.

Ben je een bewuste changemaker, die in zichzelf durft te investeren, zowel fysiek, mentaal als financieel? En ben je bereid om je groei en gezondheid op nummer 1 te zetten? Dan ben je superwelkom om te checken of we matchen door een discovery call in te plannen.

Meer over mijn diploma’s en kwalificaties kun je lezen onder “Mijn verhaal“.

Wanneer moet ik me vooral niet aanmelden? +

Voor ondernemers: Als je op zoek bent naar ‘meer winst en meer klanten’. 

Ik ben geen marketing business coach en hoewel je met mij op jouw cijfers kunt sturen, zet ik mij first en foremost in voor jouw mentale welzijn – welke overtuigingen, patronen EN gedrag houden je vast die niet werkbaar zijn en in de weg van je groei zitten? Met mijn 1-1 coaching en therapie bouw je aan een stevige persoonlijke fundering die noodzakelijk is voor verbetering in financiele resulaten.  Hoewel ‘meer winst en meer klanten’ zeker het resultaat kan zijn van 1-1 met mij samenwerken is dat niet waar ik vind dat jouw “echte” winst zit. Als mijn visie jou aanspreekt, voel je welkom om een discovery call in te plannen.

In het algemeen: Als je het heel spannend vindt om in jezelf te investeren. 

De vraag: “Wat gaat het jou kosten als je het niet doet?” speelt in op jouw angsten en emoties en waarschijnlijk zal deze vraag iets in jouw triggeren. Maar belangrijker om te weten is dat goede 1-1 coaching en therapie niet voor iedereen is. Het kost jou niet alleen geld, maar ook tijd en de mentale en emotionele investering. Ik werk graag met mensen die bereid zijn hun tijd, geld en energie te investeren. Daarnaast neem ik mijn ervaring en ontwikkeling als coach en therapeut serieus. Werken met mij is geen adres voor een quick fix of een self-help tussendoortje. Ik investeer voortdurend in mezelf als professional om het beste aan jou te kunnen bieden en ik werk graag met jou als jij er ook zo in staat.

Daarnaast hanteer ik ook de volgende professionele Uitsluitingscriteria en verwijs ik je in deze gevallen graag door:

Ik kies er bewust voor om geen zorg te bieden aan cliënten:

 • Met een behoefte aan (zeer) intensieve persoonlijke begeleiding welke verder reikt dan de aanwezige begeleiding;
 • Die hun hulpvraag niet kunnen uitstellen tot de volgende sessie/ training;
 • Die niet in staat zijn om op zichzelf te reflecteren;
 • Met totale desoriëntatie in tijd, plaats en persoon;
 • Met psychoses;
 • Met meervoudige traumaproblematiek
 • Met ernstige verslavingsproblematiek;
 • Met ernstige Eetproblematiek;
 • Met agressieproblemen of seksueel ongewenst gedragingen;
 • Met ernstige maatschappelijke problemen (dakloosheid, zeer hoge schulden, acute dreiging uit het netwerk);
 • Waarbij sprake is van onvrijwillige zorg conform de Wet Zorg en Dwang;
 • Met ernstige psychiatrische problematiek, die bijvoorbeeld een gesloten opname vereist;
 • Met een IQ < 80;
 • Met een klinische behandelbehoefte.

Say no more. I'm in!

Plan je kick-off call

De coachingsessies met Kristina hebben mij enorm verruimt in mijn inzichten. Ik ben dankbaar dat wij bepaalde casussen samen hebben besproken om zo tot andere inzichten te komen. De oefeningen zijn erg fijn om toe te passen in het hedendaagse leven. Aan het eind hebben we een terugblik gehad en zo kon ik zien dat ik, samen met Kristina, enorm ben gegroeid als persoon. Ik durf ook bepaalde dingen los te laten en te omarmen. Zoals Kristina het ook zo mooi zegt: "We zijn allemaal licht." m.a.w. we hebben allemaal een keuze en er is altijd een reden erachter. Je kiest er zelf voor hoe je ermee omgaat. Hierdoor merkte ik dat Kristina ook al heel wat gewend is en ik hoefde mij ook niet te schamen of bezwaard te voelen met betrekking tot mijn emoties. Kristina is een warm, toegankelijk en flexibel persoon om mee te werken. Hierdoor voel ik mij erg op mijn gemak en durf ik mezelf te zijn. Ik heb er heel veel baat bij gehad. Daarnaast helpt en ondersteunt ze je met bepaalde doelen. Je staat er toch niet alleen voor, dat is een last van mijn schouder en een opluchting. Kristina is echt een aanrader.

Rajni

Met Kristina heb ik meerdere sessies gehad. Zij is een persoon met compassie, ze reikt je moeiteloos nieuwe inzichten aan wanneer je denkt dat je vast zit in je patronen en dit allemaal met een vrolijke noot op zijn plaats! Zij luistert naar je verhaal en vraagt goed door waardoor jij je echt gehoord voelt en de ruimte krijgt om je te uiten. Ook bemerk je dat je zelf aan het denken wordt gezet en gemotiveerd raakt, volop energie na het contact. Zeer professioneel! Dankbaar voor je inzet Kristina en ben benieuwd naar jouw workshop! 🙏🏼😃

Vera

Kristina heeft veel geduld en inlevingsvermogen. Zij onderscheid zich door ook het verleden te betrekken bij haar coaching en niet alleen de focus op de toekomst te leggen. Gelukkig is er ook veel ruimte voor humor. Door haar achtergrond kan Kristina zich uitstekend inleven in mensen met bi-culturele achtergrond.

Agnieszka

The exercises, coaching and therapy with Kristina so far made helped me to look at myself from a distance, thinking about a certain thing that I did or said. Enabling me to observe why I did it or at least to understand why I acted in a certain way. I find this to be extremely useful for myself, because in this way I learnt to navigate and to control my reaction responses much better.

Paola

Have a question?

Fout: Contact formulier niet gevonden.