Tarieven

Losse sessie/1e intake sessie

150
60-90 min., individueel of koppel

3 maanden

800
6 sessies, 60-75 min., tweewekelijks

6 maanden

1500
12 sessies, 60-75 min., tweewekelijks, (€2000 voor compleet traject relatietherapie)
De prijzen reflecteren voorbereidingswerk en naslagwerk, incl. administratie. In ieder traject heb je 5 dagen per week een lijn van support via email of whatsapp.
De kosten voor een volledig traject relatietherapie bedragen €2000 voor 12 sessies van 75-90 min.
Trajecten kunnen uitgebreid worden met verbonden ademsessies, €150 per sessie van 1.5-2 uur, locatie: Rotterdam.
Betalen in termijnen is mogelijk.
Wekelijkse sessies zijn mogelijk (tegen meerprijs).

Vergoedingen

Vanaf januari 2023 ben ik erkend en geregistreerd als psychosociaal therapeut bij de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en koepelorganisatie RBCZ. Daardoor bestaat voor veel cliënten de mogelijkheid om mijn psychosociale therapie (gedeeltelijk) vergoed te krijgen vanuit de aanvullende verzekering.
Ik ben geregistreerd bij de Nederladse Federatie Gezondheidszorg (NFG) onder lidnummer 9658, ingeschreven in het RBCZ-register als Registertherapeut BCZ®, Licentienummer: 230052R, AGB code onderneming 90091784, AGB code therapeut 90115032.
Ook sta ik geregistreerd als coach bij NOBCO.
Coaching komt niet voor vergoeding in aanmerking.
Verder vergoeden zorgverzekeraars ook geen relatietherapie met als enige uitzondering CZ (en haar labels).
 
De nota van je sessies betaal je rechtstreeks aan mij. Vervolgens kun je (een deel van) de nota declareren bij je verzekeraar.
Lees altijd zorgvuldig de (aanvullende) polis van je zorgverzekeraar en neem eventueel contact op met je zorgverzekeraar (dit om teleurstellingen achteraf te voorkomen). Waarschijnlijk vragen ze dan naar mijn licenties en AGB-codes. Deze worden verstrekt op aanvraag.
Een overzicht van zorgverzekeraars en de vergoedingsmogelijkheden voor psychosociale therapie per 1 januari 2023 vind je hier: overzicht vergoedingen 2023
 
De meeste werkgevers zijn ook bereid om therapie te vergoeden in het kader van je gezondheid. Daarnaast beschik je in de meeste gevallen als werknemer over een persoonlijk budget in het kader van je ontwikkeling die je kunt inzetten voor coaching en/of therapie. Jouw werkgever heeft er alle belang bij dat jij goed functioneert. Maak dit bespreekbaar met je leidinggevende.
Daarnaast kun je bij je gemeente informeren naar de vergoedingen vanuit de WMO (wet maatschappelijke ondersteuning) of het PGB (persoonsgebonden budget).
*Disclaimer
Het overzicht van het vergoedingenbeleid van de zorgverzekeraars is met de grootst mogelijke zorg samengesteld door de NFG. Zowel de NFG als Kristina Constantina stellen zich niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden en/of onvolledigheden.

Have a question?

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]