Next Level You

Dit is next level business met jezelf. De plek waaruit jouw onderneming groeit.

Volledig jouw plek innemen achter het stuur van jouw leven, zodat je een ijzersterke basis legt voor succes op de lange termijn.

Je hebt een stem en een eigen visie. Waar anderen zich laten meewaaien door de wind of rondgereden worden op de backseat, zit jij achter het stuur.

Je zit vol ideeën en je wilt er voor gaan. Je eigen plek innemen op de arena, maar ook je stempel drukken op het geheel. Je hebt niets met regels en hokjes en het liefst onderneem je en leef je op jouw eigen voorwaarden.

Lastige keuzes maken hoort erbij en dat weet je. Maar je vindt het nog belangrijker om te kiezen voor wat echt bij je past. In jou schuilt een diep verlangen. En waar anderen hun leven ‘opofferen’ voor de wie en de wat, voel jij diep van binnen dat het leven jou gegeven is om jezelf te overstijgen, om iets achter te laten, om betekenis te geven aan deze grote levensreis, voor jezelf en voor anderen.

Af en toe wordt je afgeleid door de meningen van buitenaf en van ‘hoe het hoort’, maar uiteindelijk ben je gewoon bereid om jouw eigen regels op te stellen en deze na te leven.

Het ‘moeten’ en doorduwen is voor jou nog wel een dingetje, maar je bent er bewust van dat iets meer loslaten meer rust geeft en ook de gewenste resultaten oplevert.

De uitdagingen ga je vol moed aan en de tegenslagen zie jij als een onlosmakelijk onderdeel richting jouw doelen. Deze energie zet jij in als brandstof om jouw ideale wereld te creëren.

Als levensgenieter wil je jouw grenzen bewaken en mogen jouw gezondheid en plezier niet ten koste gaan van jouw succes en ambitie . Maar jouw grootste verlangen is…genieten van het leven in vrijheid – mentaal, emotioneel en financieel, terwijl je jouw passies voluit leeft.

It’s like Kristina is born knowledgeable. She simply manages to understand the soul of the situation with ease. She listens, understands and asks the right questions. Kristina unravels every detail and looks at the story from different unexpected angles, and gives constructive criticism in plain text. Her positive attitude inspires me with courage, strength and hope that the choice is in my hands and that everything is fine. At the same time she is giving me clear indications of what I can change or try differently. She skillfully bases her opinion on spiritual and scientific principles. What I also love about Kristina is her amazing sense of humor. Her laughter is contagious. She is also interested in dreams and the meaning of dreams. Her follow up calls to check how I am make me feel safe and that I can count on her. Kristina is born to be a life coach.

– Bori T. – 

 

Gecoacht worden door mij betekent boven alles dat jij comfortabel wordt om bij jezelf te blijven.

Dit is ‘the top of the iceberg’ en wat jij kunt uitstralen naar de buitenwereld.

In werkelijkheid is dit op een dieper niveau voor jou mogelijk:

Nee leren zeggen op je eigen manier.

Je bedrijf runnen vanuit leiderschap en kracht.

Niet meer verschuilen achter het mooie plaatje van ‘succes’, maar voor jezelf ontdekken wat ‘succes’ voor jou betekent en er ook naar leven.

Durven te vertrouwen op wat je weet, wie je bent en waar je voor staat.

Minder jezelf onderschatten en wel continue op waarde schatten.

Minder pleasen en meer plezier.

Minder doing en meer being.

Minder doen wat je bent geleerd en meer kiezen voor wat jij wilt doen.

Loslaten hoe het hoort en zelf de regels schrijven.

Van eenheidsworst naar ‘ander smaakje’.

Je hart induiken en een duidelijke stem geven aan je verlangens.

Less bitter & more glitter.

Een onderneming neerzetten en een leven leiden dat bij jou past.

Een stevige basis van binnen die zich vertaalt naar jouw buitenwereld.

Ruimte in bewustzijn en dus een open blik naar de wereld om je heen.

Het gevoel dat je er volledig mag zijn en je bedrijf runnen vanuit dit gevoel.

Mentale gezondheid.

Het is tijd dat jij gaat doen, dat je gaat ervaren en dat je het gaat (be)leven. Je leert om meer op jezelf te vertrouwen, op jouw intuïtie, om de antwoorden te vinden in jezelf en om te handelen vanuit ‘inspired action’ in plaats van angst.

Hoe werken we samen?

Je vult het intake formulier in en in een gratis call checken we of we een match zijn en wat jouw wensen en behoeften zijn.

Next level is intensief en exclusief. Om die reden werk ik werk slechts met een beperkt aantal ondernemende vrouwen per kwartaal.

 

Samen bepalen we wanneer en hoe vaak we elkaar 1-1 spreken.

De 1-1 gesprekken vinden plaats via Zoom (of een ander medium wat jij prettig vindt) en duren over het algemeen 60 tot 90 min. (ervaring leert namelijk dat je na 90 min. moeilijker verbanden legt en de informatie minder snel kunt opnemen).

 

Iedere week heb je een feedforward loop met mij – we zorgen samen dat jij on track blijft en ik motiveer je, stimuleer je en hou je een friendly spiegel voor en geef je soms een iets stevigere schop onder de kont 😉 ..via apps, voice-berichten en opdrachten.

Tussendoor (maar in ieder geval 5 dagen per week) ben ik volledig voor jou beschikbaar –  je kunt bij mij terecht met al je vragen, dilemma’s en alles wat zich aandient en de aandacht verdient. Je hebt een stevige steun in de rug waar je op terug kunt vallen. En ervaring leert dat deze momenten goud zijn voor jouw groei.

De investering? 3 of 7 maanden in tijd. Aan het einde van de Kick-off call krijg je een aanbod van mij. De prijs is maatwerk gericht op duurzame inzichten en langdurige verandering die zich terugverdient. Daarom hoop ik dat je bij de keuze voor een coach die echt bij jou past je niet primair laat leiden door een prijs, maar door de waarde die je ervoor terug krijgt.

 

Say no more. I'm in!

Plan je kick-off call

De volgende thema’s komen aan bod

Overtuigingen & Angsten

Zelfvertrouwen

(Money) Mindset

Durf

Zelfbewustzijn

Future business skills

FAQ

Is dit programma voor mij geschikt? +

1-1 coaching is voor jou als je werkzaam bent als kennisprofessional (bv. coach, therapeut, psycholoog, adviseur, corporate consultant, advocaat/jurist, (yoga)lerares, personal trainer, VA, maar ook schrijfster) in loondienst werkt of een tijd onderneemt en jezelf en/of je bedrijf naar next level wil kickstarten.

Wat is jouw werkwijze? +

Een coaching traject is intensief en persoonlijk. Ik werk niet met een online omgeving, werkboeken of one size fits all en dit doe ik bewust. Ik speel in op jou en wat jij op een bepaald moment het meeste nodig hebt.

Business en persoonlijke groei gaan hand in hand. Mijn aanpak kent 3 pijlers:

 

Bewustzijn 

 

Het onbewuste bewust maken. Daar zit jouw goud – het is de basis in jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook de groei in jouw business.

We nemen voor 99% beslissingen op basis van onbewuste patronen, conditioneringen en overtuigingen en slechts met een klein gedeelte van ons bewuste brein. En dat laatste zorgt er vaak voor dat we op een automatische piloot denken, werken, beslissingen nemen en doen.

Ik streef naar een balans tussen jouw ratio en jouw hart frequentie, simpelweg omdat zij beiden een functie hebben in jouw leven

Ik leer je om deze onbewuste processen bewust in te zetten voor het bereiken van jouw persoonlijke en business doelen. Een groei in bewustzijn is groei op alle vlakken.

 

Neuroplastic = fantastic

Jouw gedachten hebben een wezenlijk invloed het creëren van jouw realiteit. En dat geldt ook voor jouw hersenen. Ze zijn veranderbaar. Gedachten en overtuigingen bepalen door welke bril jij naar het leven kijkt, maar des te meer – hoe jouw leven en jouw business eruit komt te zien. Door middel van wetenschappelijk bewezen technieken uit de Acceptance & Commitment therapy (her)programmeren we bestaande patronen en overtuigingen en leggen we nieuwe verbindingen aan in je hersenen.

 

Future skills 

 

Empathie, compassie, zelfliefde en jouw intuïtie als de basis voor respectvol omgang met jezelf, met anderen en met jouw omgeving.

De skills van de toekomst die de investering waard zijn – de skills die bijdragen aan jouw emotionele intelligentie, die bepalen of jij een stap vooruit loopt op anderen en alle ontwikkelingen, maar belangrijker nog – die nu al jouw succes in de toekomst vorm geven. Met deze skills sta je open voor de wereld en tegelijkertijd in staat om om te gaan met veranderingen in je omgeving.

Als mijn werkwijze je aanspreekt, vul het formulier in en plan een vrijblijvende call in. 

Wat onderscheidt jou van andere coaches? +

Ik voel me thuis is creatief concepten, voorstellen uitwerken, projecten runnen, initiatieven opzetten, strategieën vorm geven, klanten adviseren. Dit deed ik tijdens mijn loopbaan voor corporates in loondienst en voor voor de senior managers en voor het management board. In functies van en in samenwerkingen met legal, consultants, data science, innovation, risk, strategen en communicatie adviseurs. Kortom, ik begrijp waar vrouwen in soortgelijke posities tegen aan lopen en ik heb veel praktische ervaring. Maar mijn meeste energie haal ik uit jou in je kracht zetten. Zo werk ik ook constant aan mijn mindset, het vergroten van mijn bewustzijn en het bewaken van mijn grenzen zodat ik sneller vooruit kan en de nodige stappen kan blijven zetten.

Ondertussen heb ik tientallen vrouwen begeleid. In het verleden heb ik jongeren en studenten gecoacht bij Stichting JINC en tegenwoordig doe ik dat voor de Stichting Giving Back.

Meer over mijn diploma’s en kwalificaties kun je lezen onder “Over mij“.

Wanneer moet ik me vooral niet aanmelden? +

Als je op zoek bent naar ‘meer winst en meer klanten’. 

Ik ben geen marketing business coach en hoewel je met mij op jouw cijfers kunt sturen, zet ik mij first en foremost in voor jouw groei en diepgaande veranderingen op de lange termijn. Met 1-1 coaching bouw je aan een stevige persoonlijke fundering die voorbij gaat aan business doelstellingen en financiele resulaten. ‘Meer winst en meer klanten’ vind ik een kortzichtige korte-termijn denken, die voorbij gaat aan jouw ontwikkeling als persoon. Hoewel ‘meer winst en meer klanten’ zeker het resultaat kan zijn van 1-1 met mij samenwerken is dat niet waar ik vind dat jouw “echte” winst zit. Als deze coachingvisie jouw aanspreekt, voel je welkom om het intakeformulier in te vullen voor een gratis kick-off call.

Als je op dit moment echter meer behoefte hebt aan strategisch business advies en concrete praktische stappen voor jouw business, neem dan een kijkje bij de Quick Business Boost.

Als je het spannend vindt om in jezelf te investeren. 

De vraag: “Wat gaat het jou kosten als je het niet doet?” speelt in op jouw angsten en emoties en waarschijnlijk zal deze vraag iets in jouw triggeren. Maar belangrijker om te weten is dat goede 1-1 coaching niet voor iedereen is. Het kost jou niet alleen geld, maar ook tijd en de mentale en emotionele investering. Ik doe graag zaken met vrouwen die er echt voor willen gaan en zichzelf een transformatie niet enkel cadeau doen, maar ook echt gunnen. Daarnaast neem ik mijn kwalificaties en ontwikkeling binnen het vak en het coachingberoep serieus. Werken met mij is geen adres voor een quick fix of een self-help tussendoortje. Ik investeer voortdurend in mezelf als professional om het beste aan jou te kunnen bieden en ik werk graag met jou als jij er ook zo in staat.

 

Say no more. I'm in!

Plan je kick-off call

Uit de gesprekken die ik heb gevoerd met Kristina is het een persoon die compassie toont, slim is en nieuwe inzichten aanreikt wanneer je denkt dat je vast zit in je patronen en dit allemaal met een vrolijke noot op zijn plaats! Zij luistert naar je verhaal en vraagt goed door waardoor jij je echt gehoord voelt en de ruimte krijgt om je te uiten. Ook bemerk je dat je zelf aan het denken wordt gezet en gemotiveerd raakt, volop energie na het contact. Zeer professioneel! Dankbaar voor je inzet Kristina en ben benieuwd naar jouw workshop! 🙏🏼😃

Vera

Kristina heeft veel geduld en inlevingsvermogen. Zij onderscheid zich door ook het verleden te betrekken bij haar coaching en niet alleen de focus op de toekomst te leggen. Gelukkig is er ook veel ruimte voor humor. Door haar achtergrond kan Kristina zich uitstekend inleven in mensen met bi-culturele achtergrond.

Agnieszka

The exercises, coaching and therapy with Kristina so far made helped me to look at myself from a distance, thinking about a certain thing that I did or said. Enabling me to observe why I did it or at least to understand why I acted in a certain way. I find this to be extremely useful for myself, because in this way I learnt to navigate and to control my reaction responses much better.

Paola

Have a question?

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]