Mijn verhaal

Ik werk samen met jou als ondernemende vrouw die te maken heeft met zelftwijfel, angsten en onzekerheden.

Ik help je om je persoonlijke doelen, carrière en business groei te bereiken door aan de slag te gaan met het diepste waar je transformatie ontstaat – jouw ZELFvertrouwen.

Maak nu een afspraak

Plan je kick-off call

“Als je vertrouwt op wie je bent, kun je met lef met je externe wereld verbinden.”

The short story

Jouw zelfvertrouwen is de fundering waar je alles in je leven op bouwt. Het is de innerlijke basis van jouw huis – van datgene waar je voor werkt, waar je van droomt, wat je wenst en wat je uitstraalt. Als je zelfvertrouwen groeit, durf jij steeds meer vanuit jouw kern te kiezen, te verbinden, te ondernemen en te leven.
Dit doe ik door o.a.  jouw kern te belichten voorbij de overgenomen sociaal wenselijke constructies en je persoonlijke beschermingsmechanismen door de maskers en lagen heen. Ik werk met wetenschappelijk bewezen tools in uit de Acceptance & Commitment therapie, cognitieve gedragstherapie, mindfulness, voice dialogue, self inquiry, lichaamswerk, ademwerk & surfen als sport en therapie, waarbij ik focus op een holistische benadering van jouw als mens (mind, body, spirit). Mijn coaching & therapie is ervaringsgericht, een combinatie van gespreksvoering met veel praktische oefeningen & tools, die je ook meeneemt naar huis en voor de rest van je leven kunt blijven inzetten.

The long story?

Jarenlang was ik aan het overleven. Opgroeien in armoede in Bulgarije, emigreren op mijn 12e met mijn alleenstaande moeder naar Nederland, als “kansarme” toch een “6 figure” carrière opbouwen in het bedrijfsleven, mijn eigen onderneming runnen, omgaan met angsten, onveilige hechting, verlies en depressie…Mijn levenservaringen stelden mij in staat om constante veranderingen & onzekerheid te navigeren, een sterke mindset te ontwikkelen & om weerstand op te bouwen.
Dat was niet makkelijk. Mijn lichaam stond constant aan en iedere volgende stap werd bepaald door een volgende doelstelling. Stilzitten kende ik niet. En mijn leven stond in het teken van successen behalen, mezelf overtreffen en aan mezelf bewijzen dat ik wel goed genoeg was.
Totdat ik erachter kwam dat mijn opvoeding, mijn omgeving, de sociale verwachtingen eigenlijk aan het roer stonden van mijn leven. En dat ik meedeed aan een systeem die anderen voor mij hadden gecreëerd.
Mijn leven was uitgestippeld – altijd voor het beste gaan op alle vlakken van het leven – opleidingen, werk & carrière, relaties…Ik deed succesvol mee aan de prestatiemaatschappij voor 20ers en was er ook nog eens verdomd goed in. Mijn successen zorgden ervoor dat ik een lange tijd genoegen nam met “het perfecte plaatje”.
Maar de echte IK, mijn kern, mijn licht, mijn essentie, mijn waarden, mijn hartswensen, mijn intuïtie, de dingen waar ik ECHT in geloofde, die kende ik amper. Ik leidde een leven gericht naar alles buiten mezelf, werd gedreven door alles van buitenaf, en zocht constant naar bevestiging van buitenaf, behalve bij en in meZELF.
Voordat ik erachter kwam dat ik de meeste voldoening in mijn leven zou halen uit het mentoren van anderen op hun pad van ontwikkeling, moesten de wegen mij leiden langs de wetenschappelijke studie rechten, gevolgd door een glanzende carrière in het bedrijfsleven in functies en rollen als jurist, management adviseur, project manager en consultant. Een geweldige leerschool voor, zoals ze dat noemen, ‘business acumen’, die ik nodig had om nu, met een stevig gevulde rugzak, in te zetten voor vrouwelijke ondernemers in het verwezenlijken van hun business dromen.

Er is geen beter gevoel dan jezelf kennen en zelfvertrouwen belichamen…

…om van daaruit je externe wereld te shapen (relaties, carriere, gezin, ondernemerschap, dromen, doelen en wensen).
Niet de versie die anderen, jouw omgeving & de sociale verwachtingen hebben gecreeerd, maar JIJZELF.
Ik geloof dat ons verleden niet onze toekomst bepaalt. Niet onze ouders, familiesysteem, opvoeding of nare ervaringen. Ook niet waar we vandaan komen. Ze zijn slechts een moment opname. En we hebben altijd een KEUZE. Stap je in de schoenen van het verleden of kies je nu voor jezelf?
Het is aan jou om verantwoordelijkheid te nemen voor de koers van ons leven. Het licht willen schijnen op de stukken die eigenlijk niet aangekeken willen worden. Maar ook verantwoordelijkheid willen nemen voor het verruimen van onze bewustzijn, iedere dag een beetje over ons Zelf leren. En wellicht ook toegeven dat het ok is dat we het vaak ook echt niet weten. En wel durven om die andere weg in te slaan. Ook met het gebrek aan kennis en informatie durven om knopen door te hakken op belangrijke vlakken in je leven. Diep vertrouwen op je Zelf, omdat je beseft waar je vandaan komt en hoe sterk je eigenlijk bent.
Het nieuwe, het onbekende, het onzekere ontvangen. Want als 1 ding vaststaat – dan is dat dat alles constant verandert. We kunnen vechten tegen verandering, alle uitkomsten willen beïnvloeden en stug vasthouden aan onze controle die ons een schijn van zekerheid geeft… of meegaan op de flow van het leven, de teugels loslaten en overgeven aan datgene wat op ons afkomt.
I’ve learned the hard way. En van harde wegen wordt je keihard voor jezelf. Vechtmodus aan. En alles wat erbij komt kijken aan stress, onrust, presteren en steeds beter willen zijn. Maar het hoeft niet zo te gaan. Het is binnen handbereik, ook vanuit een flow van rust, vertrouwen, licht en overgave.
Dankzij ACT, mindfulness, breathwork & surfen heb ik daar zelf enorme stappen in gezet. Door de jaren heen heb ik me dan ook gespecialiseerd in een combinatie van wetenschappelijk bewezen methoden om jou te ondersteunen in het in balans brengen van mind, body en soul. En daarmee ook in jouw levensgebieden.
Want ik sta er zelf voor in – alles vertaalt zich van binnen naar buiten. Wat wij zelf uitstralen vindt zijn weerklank in onze realiteit. Echte impact, successen en resultaten aan de buitenkant beginnen eerst in jezelf. Je bent de weerspiegeling van je externe werkelijkheid. Maar ik geloof er ook diep in dat je dit op een gezonde manier & met voldoende zelfzorg in je eigen tempo kunt verwezenlijken.
Juist omdat mijn eigen leven lang in het teken stond van overpresteren, overmatig controleren, haasten en het hoogst mogelijke behalen, weet ik dat het ook anders kan – zakelijk en persoonlijk succesvol zijn, vanuit overgave en een dieper ZELFvertrouwen dat rust, vertrouwen & overzicht geeft in ons dagelijks leven.
Wil je alvast met 1 teen het water in? Boek hieronder een gratis kick-off call van 20 min en check of we matchen.
Plan je kick-off call

Anderen omschrijven mijn stijl van werken als:

→ Hoogbewust, maar gegrond
→ Wetenschap met een twist
→ Compassievol, maar crap cutting 😉
→ Intuitief, maar ‘actionable’

Maak nu een afspraak

Plan je kick-off call
Mijn opleidingen en ervaring:
  • Gediplomeerd Acceptance & Commitment therapy (ACT) coach – geaccrediteerd bij beroepsvereniging NFG 
  • Psychosociaal therapeut i.o. – geaccrediteerd bij beroepsvereniging NFG 
  • PSBK (Psychosociale Basiskennis) – CPION geaccrediteerd
  • Gediplomeerd ademcoach (verbonden adem – Annette Weers opleidingen, geaccrediteerd door CRKBO, ADAP, NBVH)
  • Level 1 Breathwork Biohacker (Kasper van der Meulen)
  • International Surfing Association (ISA) level 1 gecertificeerd surfcoach & lifeguard diploma
  • Dubbele LLM (master in de Rechten) aan de Universiteit van Amsterdam
+ 8> jaar ervaring in internationale functies als jurist en adviseur voor corporates, internationale organisaties en NGOs.

Say no more. I'm in!

Plan je kick-off call

Have a question?

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]