Live Masterclass

Live Masterclass: Ontdek jouw unieke kwaliteiten

“WAAROM MOET IK VOOR JOU KIEZEN?”

Deze vraag vond ik in het verleden echt verschrikkelijk.

Word jij nu nog onrustig als je bewust of onbewust geconfronteerd wordt met deze vraag?

Voelt het alsof je jezelf steeds moet verkopen? En alsof je jezelf moet bewijzen en verdedigen om erkenning te krijgen, maar ook om opdrachten binnen te halen?

Wil je met impact resultaten behalen zonder jezelf in het proces te verliezen?

De tijd van voorkauwen wat jouw gesprekspartner, manager of potentiële klant wil horen is over.

Jezelf verkopen vanuit een gevoel van schaarste of angst is verleden tijd.

Er is namelijk een andere structurele oplossing – het is de tijd om jouw unieke kwaliteiten in the picture te zetten.

Zodat je bij jezelf blijft en keuzes maakt die bij je passen.

De datum van de volgende editie van de Masterclass is nog niet bekend. Heb je interesse om erbij te zijn? Meld je alvast aan en je ontvangt als eerste een persoonlijke uitnodiging.

Laat alvast je gegevens achter

Je krijgt als eerste alle informatie 
zodra de volgende datum bekend is  Door je aan te melden schrijf je je ook in voor updates. Ik doe geen gekke dingen met je gegevens. Je kunt op ieder moment afmelden.

  ONTDEK JOUW UNIEKE KWALITEITEN

  Voor professionals, diensten- en kennisondernemers en creators. Maar vooral voor de pioniers van deze tijd die zichzelf geen bullshit willen verkopen.

  Check ook mijn video hierover.

  De coachingsessies met Kristina hebben mij enorm verruimt in mijn inzichten. Ik ben dankbaar dat wij bepaalde casussen samen hebben besproken om zo tot andere inzichten te komen. De oefeningen zijn erg fijn om toe te passen in het hedendaagse leven. Aan het eind hebben we een terugblik gehad en zo kon ik zien dat ik, samen met Kristina, enorm ben gegroeid als persoon. Ik durf ook bepaalde dingen los te laten en te omarmen. Zoals Kristina het ook zo mooi zegt: "We zijn allemaal licht." m.a.w. we hebben allemaal een keuze en er is altijd een reden erachter. Je kiest er zelf voor hoe je ermee omgaat. Hierdoor merkte ik dat Kristina ook al heel wat gewend is en ik hoefde mij ook niet te schamen of bezwaard te voelen met betrekking tot mijn emoties. Kristina is een warm, toegankelijk en flexibel persoon om mee te werken. Hierdoor voel ik mij erg op mijn gemak en durf ik mezelf te zijn. Ik heb er heel veel baat bij gehad. Daarnaast helpt en ondersteunt ze je met bepaalde doelen. Je staat er toch niet alleen voor, dat is een last van mijn schouder en een opluchting. Kristina is echt een aanrader.

  Rajni

  Met Kristina heb ik meerdere sessies gehad. Zij is een persoon met compassie, ze reikt je moeiteloos nieuwe inzichten aan wanneer je denkt dat je vast zit in je patronen en dit allemaal met een vrolijke noot op zijn plaats! Zij luistert naar je verhaal en vraagt goed door waardoor jij je echt gehoord voelt en de ruimte krijgt om je te uiten. Ook bemerk je dat je zelf aan het denken wordt gezet en gemotiveerd raakt, volop energie na het contact. Zeer professioneel! Dankbaar voor je inzet Kristina en ben benieuwd naar jouw workshop! 🙏🏼😃

  Vera

  Kristina heeft veel geduld en inlevingsvermogen. Zij onderscheid zich door ook het verleden te betrekken bij haar coaching en niet alleen de focus op de toekomst te leggen. Gelukkig is er ook veel ruimte voor humor. Door haar achtergrond kan Kristina zich uitstekend inleven in mensen met bi-culturele achtergrond.

  Agnieszka

  The exercises, coaching and therapy with Kristina so far made helped me to look at myself from a distance, thinking about a certain thing that I did or said. Enabling me to observe why I did it or at least to understand why I acted in a certain way. I find this to be extremely useful for myself, because in this way I learnt to navigate and to control my reaction responses much better.

  Paola

  Deze masterclass is voor jou:

  • Als je nog niet bewust bent van jouw unieke kwaliteiten
  • Als je er moeite mee hebt om deze inzichtelijk en concreet te maken
  • Als je wat feedback kunt gebruiken op hoe je jezelf nog beter kunt positioneren
  • Als je meer zelfvertrouwen wilt opbouwen en meer in je kracht wil komen te staan in gesprekken zodat de ander WEL voor jou kiest

  Deze masterclass is niet voor jou:

  • Als je al bewust bent van jouw unieke kwaliteiten en deze moeiteloos in jouw communicatie inzet
  • Als je het prima vindt om de ander in the lead te laten en je volledig daarop aan te passen
  • Als je er (nog) niet klaar voor bent om jezelf enigszins kwetsbaar op te stellen en jezelf van meerdere kanten te bekijken

  Have a question?

  Fout: Contact formulier niet gevonden.