Let’s kick it off

Gratis kick-off CALL

Ik ontmoet je graag

→ De eerste kick-off call is 20 min., gratis en vrijblijvend
→ We checken samen of er een klik is
→ We kijken naar je behoeften, je vragen, waar je tegen aan loopt
→ Je krijgt gelijk inzichten waar je mee aan de slag kunt

Wat je nog mag weten

→ Ik reageer enkel op serieuze aanvragen. Zet in het opmerkingen veld bij het maken van je afspraak waarom je contact opneemt en wat je uit een traject hoopt te halen.
→ De commitment die ik vraag is minimaal 3 maanden. Ik werk niet met losse sessies. Transformatie en groei is een proces waarbij je tijd nodig hebt om alles te integreren.
→ Per kwartaal heb ik een beperkt aantal plekken 1-1. Dit omdat we een intensieve relatie aangaan met elkaar, ik 5 dagen per week voor jou beschikbaar ben en jij mijn volledige aandacht hebt.

Dit is wat 1 Kick-off call doet met anderen:

Heel fijn 1 op 1 gesprek gehad met Kristina!
Kristina voert haar gespreksvoering uit op professionele wijze maar verliest daarbij niet haar empathie! Ze laat dit blijken door jou het gevoel te geven in je eigen kracht te staan en daarbij jou sterke punten en kwaliteiten te laten benoemen waardoor het zelf inzicht word getriggerd! Haar vrolijke aanpak van gespreksvoering zet je aan het denken, en geeft daarbij handvaten en de vrijheid om er zelf mee aan de slag te gaan!.
Kristina weet een goed en onderbouwend gesprek te voeren met daarin wat humor, vooral haar open benadering zorgt ervoor dat zij vertrouwen uitstraalt richting de cliënt!
Hartstikke fijn gesprek en bedankt voor je tijd en handvaten die ik kan gebruiken om verdere stappen te nemen voor de toekomst!

– Yvonne

De coachingsessies met Kristina hebben mij enorm verruimt in mijn inzichten. Ik ben dankbaar dat wij bepaalde casussen samen hebben besproken om zo tot andere inzichten te komen. De oefeningen zijn erg fijn om toe te passen in het hedendaagse leven. Aan het eind hebben we een terugblik gehad en zo kon ik zien dat ik, samen met Kristina, enorm ben gegroeid als persoon. Ik durf ook bepaalde dingen los te laten en te omarmen. Zoals Kristina het ook zo mooi zegt: "We zijn allemaal licht." m.a.w. we hebben allemaal een keuze en er is altijd een reden erachter. Je kiest er zelf voor hoe je ermee omgaat. Hierdoor merkte ik dat Kristina ook al heel wat gewend is en ik hoefde mij ook niet te schamen of bezwaard te voelen met betrekking tot mijn emoties. Kristina is een warm, toegankelijk en flexibel persoon om mee te werken. Hierdoor voel ik mij erg op mijn gemak en durf ik mezelf te zijn. Ik heb er heel veel baat bij gehad. Daarnaast helpt en ondersteunt ze je met bepaalde doelen. Je staat er toch niet alleen voor, dat is een last van mijn schouder en een opluchting. Kristina is echt een aanrader.

Rajni

Met Kristina heb ik meerdere sessies gehad. Zij is een persoon met compassie, ze reikt je moeiteloos nieuwe inzichten aan wanneer je denkt dat je vast zit in je patronen en dit allemaal met een vrolijke noot op zijn plaats! Zij luistert naar je verhaal en vraagt goed door waardoor jij je echt gehoord voelt en de ruimte krijgt om je te uiten. Ook bemerk je dat je zelf aan het denken wordt gezet en gemotiveerd raakt, volop energie na het contact. Zeer professioneel! Dankbaar voor je inzet Kristina en ben benieuwd naar jouw workshop! 🙏🏼😃

Vera

Kristina heeft veel geduld en inlevingsvermogen. Zij onderscheid zich door ook het verleden te betrekken bij haar coaching en niet alleen de focus op de toekomst te leggen. Gelukkig is er ook veel ruimte voor humor. Door haar achtergrond kan Kristina zich uitstekend inleven in mensen met bi-culturele achtergrond.

Agnieszka

The exercises, coaching and therapy with Kristina so far made helped me to look at myself from a distance, thinking about a certain thing that I did or said. Enabling me to observe why I did it or at least to understand why I acted in a certain way. I find this to be extremely useful for myself, because in this way I learnt to navigate and to control my reaction responses much better.

Paola

Have a question?

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]