Free your mind and the rest will follow…

Gratis kick-off CALL

JOUW MINDSET ÉN PERSOONLIJKE BEWUSTZIJN VERSTERKEN, ZODAT JE OP DE LANGE TERMIJN GROEIT,  GEZOND PRESTEERT EN HET LEVEN LEIDT WAAR JE ZO NAAR VERLANGT. DIT IS WAAR IK VOOR STA.

Are we on the same page?

 • Als powerwoman neem je je plek in achter het stuur, owning the driver’s seat waar jij hoort te zitten
 • Jij hebt een drive om in jezelf te investeren (in tijd, in geld en in inzet)

Your ticket to freedom

De afgelopen 15 jaar groeide ik van een redelijk bewuste, maar toch onzekere jonge professional tot een succesvolle vrouw in het bedrijfsleven. Ik heb tientallen vrouwen begeleid naar verwezenlijken van persoonlijke verlangens – succesvol, zelfbewust, zelfverzekerd en vrij.

Het start bij de basis waar je voor de rest van je leven op terug kunt vallen: jouw mindset, jouw bewustzijn, maar ook de nodige business en emotionele skills. Van binnen naar buiten en niet andersom. Met de toekomst in zicht, maar met beide benen op de grond in het nu. Het is een kwestie van beginnen.

Met Kickstart YOU geef ik je de vooruit beweging richting jouw dromen en doelen.  Soms confronterend, maar wel superpersoonlijk, op de lange termijn gericht en bekeken door mijn holistische zonnebril.

Ben je een coach, zorgprofessional, adviseur, consultant, jurist, docent, leidinggevende (of enig ander kennisberoep) of toch een creatieve ondernemer (schrijver? fotograaf?). Ik heet je graag welkom.

Ik coach intensief. Helaas betekent dit dat ik per kwartaal slechts met een beperkt aantal geweldige vrouwen 1-1 op de golven van succesvolle transformatie kan surfen.  Ik hoop dat jij diegene bent!

Dit is wat 1 Kick-off call doet met anderen:

Heel fijn 1 op 1 gesprek gehad met Kristina!
Kristina voert haar gespreksvoering uit op professionele wijze maar verliest daarbij niet haar empathie! Ze laat dit blijken door jou het gevoel te geven in je eigen kracht te staan en daarbij jou sterke punten en kwaliteiten te laten benoemen waardoor het zelf inzicht word getriggerd! Haar vrolijke aanpak van gespreksvoering zet je aan het denken, en geeft daarbij handvaten en de vrijheid om er zelf mee aan de slag te gaan!.
Kristina weet een goed en onderbouwend gesprek te voeren met daarin wat humor, vooral haar open benadering zorgt ervoor dat zij vertrouwen uitstraalt richting de cliënt!
Hartstikke fijn gesprek en bedankt voor je tijd en handvaten die ik kan gebruiken om verdere stappen te nemen voor de toekomst!

– Yvonne Mooijer –

Vertel me meer over jou zodat ik je zo goed mogelijk kan helpen. Na de vragen wordt je direct naar mijn agenda geleid en kun je een free afspraak maken.

LET'S GET STARTED.

  €1000 - €3000€3000 - €7000€7000 en meer

  Uit de gesprekken die ik heb gevoerd met Kristina is het een persoon die compassie toont, slim is en nieuwe inzichten aanreikt wanneer je denkt dat je vast zit in je patronen en dit allemaal met een vrolijke noot op zijn plaats! Zij luistert naar je verhaal en vraagt goed door waardoor jij je echt gehoord voelt en de ruimte krijgt om je te uiten. Ook bemerk je dat je zelf aan het denken wordt gezet en gemotiveerd raakt, volop energie na het contact. Zeer professioneel! Dankbaar voor je inzet Kristina en ben benieuwd naar jouw workshop! 🙏🏼😃

  Vera

  Kristina heeft veel geduld en inlevingsvermogen. Zij onderscheid zich door ook het verleden te betrekken bij haar coaching en niet alleen de focus op de toekomst te leggen. Gelukkig is er ook veel ruimte voor humor. Door haar achtergrond kan Kristina zich uitstekend inleven in mensen met bi-culturele achtergrond.

  Agnieszka

  The exercises, coaching and therapy with Kristina so far made helped me to look at myself from a distance, thinking about a certain thing that I did or said. Enabling me to observe why I did it or at least to understand why I acted in a certain way. I find this to be extremely useful for myself, because in this way I learnt to navigate and to control my reaction responses much better.

  Paola

  Have a question?

  [contact-form-7 404 "Niet gevonden"]