Let’s kick it off

Gratis kick-off CALL

Ik ontmoet je graag

→ De eerste kick-off call is 30 min, gratis en vrijblijvend
→ We checken samen ‘of we viben’, of er een klik is om voor elkaar te kiezen
→ We kijken naar je behoeften, je vragen, waar je tegen aan loopt
→ Je krijgt inzichten waar je gelijk mee aan de slag kunt

Wat je nog mag weten

→ Ik reageer enkel op serieuze aanvragen. Zet in het opmerkingen veld bij het maken van je afspraak waarom je contact opneemt en wat je uit een traject hoopt te halen.
→ De commitment die ik vraag is minimaal 3 maanden. Ik werk niet met losse sessies, omdat transformatie en groei een proces is en niet in met 1 sessie gerealiseerd kan worden.
→ Per kwartaal heb ik een beperkt aantal plekken l 1-1. Dit omdat we een intensieve relatie aangaan met elkaar, ik 5 dagen per week voor jou beschikbaar ben en jij mijn volledige aandacht hebt.

Dit is wat 1 Kick-off call doet met anderen:

Heel fijn 1 op 1 gesprek gehad met Kristina!
Kristina voert haar gespreksvoering uit op professionele wijze maar verliest daarbij niet haar empathie! Ze laat dit blijken door jou het gevoel te geven in je eigen kracht te staan en daarbij jou sterke punten en kwaliteiten te laten benoemen waardoor het zelf inzicht word getriggerd! Haar vrolijke aanpak van gespreksvoering zet je aan het denken, en geeft daarbij handvaten en de vrijheid om er zelf mee aan de slag te gaan!.
Kristina weet een goed en onderbouwend gesprek te voeren met daarin wat humor, vooral haar open benadering zorgt ervoor dat zij vertrouwen uitstraalt richting de cliënt!
Hartstikke fijn gesprek en bedankt voor je tijd en handvaten die ik kan gebruiken om verdere stappen te nemen voor de toekomst!

– Yvonne

Uit de gesprekken die ik heb gevoerd met Kristina is het een persoon die compassie toont, slim is en nieuwe inzichten aanreikt wanneer je denkt dat je vast zit in je patronen en dit allemaal met een vrolijke noot op zijn plaats! Zij luistert naar je verhaal en vraagt goed door waardoor jij je echt gehoord voelt en de ruimte krijgt om je te uiten. Ook bemerk je dat je zelf aan het denken wordt gezet en gemotiveerd raakt, volop energie na het contact. Zeer professioneel! Dankbaar voor je inzet Kristina en ben benieuwd naar jouw workshop! 🙏🏼😃

Vera

Kristina heeft veel geduld en inlevingsvermogen. Zij onderscheid zich door ook het verleden te betrekken bij haar coaching en niet alleen de focus op de toekomst te leggen. Gelukkig is er ook veel ruimte voor humor. Door haar achtergrond kan Kristina zich uitstekend inleven in mensen met bi-culturele achtergrond.

Agnieszka

The exercises, coaching and therapy with Kristina so far made helped me to look at myself from a distance, thinking about a certain thing that I did or said. Enabling me to observe why I did it or at least to understand why I acted in a certain way. I find this to be extremely useful for myself, because in this way I learnt to navigate and to control my reaction responses much better.

Paola

Have a question?

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]