Over Kristina

Ik ben Kristina Constantina.

Voormalig bedrijfsjurist, senior adviseur en gecertificeerd ACT coach voor ondernemende vrouwen met wilde dromen.

Gezond succes op je eigen voorwaarden.

Dit doe ik van binnenuit. Beginnend bij hoe jij in het leven staat en achter jezelf. Jouw omgeving kun je beinvloeden enkel als je zelf groeit. Ik geloof dat de basis voor gezonde successen ligt in jouw zelfvertrouwen, zelfliefde en bewustzijnontwikkeling op de lange termijn.

Maak nu een afspraak

Plan je kick-off call

Als jong meisje was ik een rebel. Een avontuurlijk ingestelde wereldontdekker – ik deed dingen altijd op mijn eigen manier en ik kwam altijd vies thuis van de modder. Maar de betekenis van ‘aanmodderen’ ken ik niet. Ik kreeg niet altijd gelijke kansen, dus ik leerde om mijn eigen kansen te creëren in mijn leven.

Echter schaarste kende ik tot op het bot. Geboren en opgegroeid in een kleine stad in Bulgarije, ons gezin had het niet breed (noem maar voor het gemak arm). En juist de gebreken bleken de perfecte bodem voor ambitie, drive en nog wilder dromen.

Tegenslagen in overloed, maar geen zelfmedelijden. Ik leerde tegenslagen omzetten in energie om zaken voor elkaar te krijgen. Ben jij ook een energybender? 🙂 Wel met zelfliefde en een open hart. Klinkt zo simpel, maar dat was het niet. Het “geheim”? Vooruit bewegingen maken, vertrouwen en door blijven gaan. Uiteraard niet alleen. En leren om hulp te vragen en te ontvangen. Daarom kan ik nu teruggeven aan jou en nog vele anderen.

“Nee heb je, Ja kun je krijgen” is verreweg mijn favoriete Nederlandse uitdrukking. En als een echte avonturier zie ik toppen beklimmen als een mooie uitdaging. Van de Macchu Picchu tot op de uitkijk voorbij het glazen plafond in het corporate bedrijfsleven. Met alle successen die erbij kwamen kijken. Maar wat betekent succes voor jou? En hoe lang hebben anderen dit voor jou mogen bepalen?

Ik moest en zou de voorwaarden zelf herschrijven. Als voormalig jurist lag dat wel voor de hand. 😉 En toen kwam de rebel en wereldontdekker weer naar boven – wat mocht deze keer in de voorwaarden staan?

En ook jij bent de jurist van je eigen leven. Volledig in staat om de voorwaarden te herschrijven. Gedreven vanuit je passies en  verlangens – aan welke top ga je nu staan?

Data, algoritmen en innovaties…Als een echt kind van het Aquarius tijdperk, vond ik vernieuwing en ontwikkeling in het bedrijfsleven al helemaal geweldig. Een daar voegde ik mijn eigen sausje aan toe – buiten de hokjes denken. Dus het ligt voor de hand – in jou haal ik ook deze voorloper naar boven. Maar met jou werk ik ook aan een ander algoritme – het algoritme tegen de eenheidsworst. Want afkijken kan iedereen, het is veilig. Maar jezelf durven te laten zien is spannend.  “Welke kanten van jezelf mag jij meer laten zien”?

Eerder bracht ik aan de wereld enkel wat anderen van mij wilden zien. Als dochter van immigranten in Nederland wilde ik natuurlijk het leven leiden waar zij trots op zijn. Totdat ik besloot – niet meer ten koste van mijn mentale gezondheid, mijn kernwaarden, mijn vrijheden en mijn plezier. En meer dan ooit in deze tijd heeft de wereld jouw unieke voetprint nodig. Want JIJ bent het algoritme van de nieuwe tijd. En ook jouw ‘new technology’ zit in de kracht van bewust achter jezelf gaan staan.

Zonder maskers jezelf durven te laten zien in je leven, in je bedrijf en aan de wereld. Zichtbaar, zelfbewust en in de verbinding die er echt toe doet – met jezelf, met anderen met de wereld. En zo maak je de cirkel weer rond.

Maar eerst – stop running in circles for others. Start met wat wil JIJ.

Nu wil ik werken om te leven en niet andersom. Meaningful work, niet statusgedreven. Af en toe vanuit een camper coachen, in de natuur ademsessies geven en in mijn lunchpauze op mijn surfplank springen in zee. So I did. Waar droom jij van?

Ik geloof dat iedere vrouw een born leader is. In life, in business en voor anderen. De vraag is – welke kansen grijp je aan? Laten wij, vrouwen, elkaar steunen en elkaar helpen naar welke top dan ook. Ik help jou, de zelfbewuste vrouw, om de kern van je kracht te laten herleven en vol gas voorbij jouw barrières te gaan. Dit is waar Kickstart YOU voor staat.

Verandering is de enige constante reis in mijn leven. Mijn roadtrip gaat langs diepe valleien en hoge toppen. En ik neem je graag mee. Want de moed van avontuurlijke reizigers is altijd groter dan de angsten. 🙂

Ik ben jouw tour guide. 🙂 Ben je er klaar voor?

Maak nu een afspraak

Plan je kick-off call

Papiertje op zak? Check. Maar laat niet dat, maar jouw gevoel de doorslag geven om met mij aan de slag te gaan.

  • Gecertificeerd Acceptance & Commitment therapy (ACT) coach
  • Psychosociaal therapeut i.o.
  • PSBK (Psychosociale Basiskennis)
  • Gecertificeerd ademcoach (verbonden adem)
  • International Surfing Association level 1 gecertificeerd surfcoach & lifeguard diploma (gewoon omdat het leuk is 🙂
  • Dubbele LLM (master in de Rechten) aan de Universiteit van Amsterdam

Mijn opleidingen zijn op post-HBO niveau of universitair en geaccrediteerd.

En 10+ jaar ervaring in internationale functies als jurist en adviseur voor corporates, internationale organisaties en NGOs.

Al overtuigd? Ik kan niet wachten om je te ontmoeten.

Say no more. I'm in!

Plan je kick-off call

Have a question?

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]